2011. február 2., szerda

H.U.T.-folytatása-A segédek 1 "édes" napja

-Vigyázz,kész,menj fedezékbe,ritkul a felhő réteg ma hideg rajtunk van.A két versenyző egymásra néz hogy most indulhatnak vagy sem.-Mire vártok ti esti baglyok indulás mondtam hogy rajt vagy ez nektek semmit sem jelent vagy máris kifáradtatok?-ordítozott velük a kapu őr.Nem is kellet ennél több a két riválisnak megindultak és amire észbe kaphattak volna a segédek addigra már úgy eltűntek az erdőben mint a hangya a  levelek között.FOLYTATÁSA-2011-02-01-02-ÉN_folytassa kutyuli :D:D vagy ne folytassa kruppuli:D
A segédek is megindultak de akár hogy keresték a versenyzőket nem találták meg őket,egyszer csak a segédek találkoznak egymással és  szóba elegyedtek pihenés képen.
-Jé te is erre kerested az emberedet Vurcfi látom te is kifáradtál a nagy keresésben.
-Sajnos még a nyomára sem bukkantam Bömbligusz,kíváncsi vagyok melyikük fog győzni.
-Na erre látod kíváncsi vagyok én is,de mindegy melyik győz csak gyorsan legyen vége mert éjjel az erdő nem játszótér.
-Hogy mondhatsz ilyet te kukac leselkedő?Még szép h a mi versenyzőnk fog győzni mert muszáj  neki győzni hisz annyit készült erre a versenyre,egész idáig erre a versenyre készült nem emlékszel még segítettünk is neki.!
-Most ugye nem arról beszélsz amikor a nyári akrobatikus táborban voltunk és ott hülyéskedtünk?
-De igen arról beszélek,de az nem akrobatikus tábor volt te igen bolond.Az egy edzőtábor volt amikor is mi 3 edzetünk erre a versenyre.
-Ja igen emlékszem arra rossz táborra ,én mondtam is h nem akarok oda menni mert nem fogom bírni de ti nagyon erősködtetek hogy jó szórakozás lesz.Jó szórakozás is volt de csak nektek nekem maga volt a harkály vésője félek is ha azokra a napokra gondolok.
-Uh ha ilyen rossz volt akkor miért nem szóltál ha  mondtad volna akkor abba hagyjuk és eljövünk haza edzeni.
-Igen tudtam hogy ez lenne de inkább tűrtem mert azt akartam h végre valaki verje meg Honorátót mert az egész városban senkinek nincs esélye csak a főnöknek ezt te is tudod.
-Igaz eddig mindenkit megvert Honorát aki ki állt ellene de a főnök is csak Honoráttól kapott ki eddig úgy hogy az esélyeik a győzelemre egyformák.A pletykákat halottad amik Honorátról szóltak az utóbbi 3 napban?
-Nem milyen pletykák terjeszkednek az erdőben róla kitől halottad? Hihi pletyka,pletyka már megint csak lustálkodtok ti segédfélék?-szólt egy hang a sötétben. Kivan ott mutasd magad!
-Nyugi csak én vagyok a Cukros bácsi hihihi.
-De milyen pletykáról van is szó?
-Ő hát azt pletykálja az erdei nép hogy Honorátot meglátogatta otthon egy ügynök és felkínált neki egy jó kis nyugalmas melót,de ő vissza utasította.
-Á nem hiszem el hogy vissza utasította biztosan csak rosszul halottad Bömbligusz.! 
-Pedig jobb ha elhiszed mert biztos forrásból hallottam ezt a hírt.
-Na ha ez tényleg igaz akkor jobb ha megteszünk mindent  hogy ne maradjon a területen és ha ezt elérjük akkor  főnök lesz a terület ura.
-Na de fiúk akkor kell energia bomba vagy itt akartok rostokolni és úgy akartok járni mint a múltkor?
-De te ki is vagy mert még mindig nem világos.értetlenkedett egy ideig Bömbligusz.
-Ja igen már tudom gyere csak közelebb remélem hoztál cukrot mert nagyon kikészültünk már megint a keresésükben.
-Persze persze h hoztam anélkül ki sem mozdulok a kuckómból ezt nektek kéne a legjobban tudni hisz ti vagytok a legnagyobb vevőim pajtikáim.
-Sokszor elmondtuk hogy,ezt titokban kell tartani te féleszű.Na ha hoztad akkor terítsd csak ki had vessünk rá 1 pár kezünkkel pár pillantást mielőtt megkapnád a fizetségedet.
-Oké itt van tessék mindent a szemnek semmit a kéznek,amihez hozzá értek azt kifizetitek mert én csak tiszta termékeket árulók.
-Ó de jól néznek ki igaz Vurcfi ?
-Az nem kifejezés na tudod mit nézzük csak mit tudunk megvenni de most csak annyit vegyünk ami elég a vissza útra mert a végén még gyanús lesz a bírónak hogy megint doppingoltunk.
-Igazad van de remélem a verseny után nem kell megint átmennünk a megszokott vizsgálaton mert nem vagyok eléggé elengedve.
-Na tudtatok választani?
-Persze tudtunk kérjük az egészet ami ebben a kis csomagban van. 
-Mi ez nektek kis csomag? Ebben van a legfinomabb árum van egyáltalán rá keretetek?Nem olcsó ám azt tudjátok ez a csomag 70 dió és 60 madár tojásba kerül azaz 130 tojásos dió lessz.
-Á az még belefér nekem van 70 dióm pont-neked mennyi tojásod van  Bömbligusz?
-Haha nekem van pontosan 50 tojásom,de nem akármilyen tojások ezek Cuki bácsi.
-Igen milyen tojások azok hogy ily nagyra vagy velük?Csak nem a kedvenc tojásaim a F.T.S.T.? 
-Mire gondolsz ezzel a rövidítéssel C.B.?
-Hát a kedvenc tojásaimat sem tudjátok hisz már sokszor beszéltünk ételekről,és midig szóba jött a kedvenc ételem és a kedvenc tojásom is .
-Á már tudom a fehér tollú síkos tojásról beszélsz.-szolt hirtelen hangon Vurcfi
-Igen eltaláltad ha olyan tojásotok van akkor vihetitek is amint megkötöttük a fát a lencsefőzelékben (:az üzletet).
-Hát ha csak ezen múlik akkor tessék oda adni neki a diót Bömbligusz én meg adom a tojásokat.
-Köszönöm a tojásos diót kedves vendégeim és további jó keresgélést.
-Várj!Nem láttad Gallyazó Egeret?
-De láttam induljatok el a likja fele és ott a környéken ténykedett amikor arra jártam de lehet hogy azóta már eléggé távolabbra merészkedett.
-Köszönjük akkor mi elindulunk meg keresni szegénykét hihihi.Na csak remélni tudjuk hogy nem megint a lányokat hajkurássza mint ahogy esténként szokta.
-Van benne valami habár van egy kis probléma én nem tudom hogy, merre is lakik Gallyazó te tudod Vurcfi?
-Hát így belegondolva én sokszor voltam már nála de nem este úgy hogy most ne ijedj meg de lehet h eltévedünk de az is lehet h megtaláljuk a ránk bízottakat.
Miközben a segédek a sötétben elindultak egérke felé a riválisok elmélyültek a próbában és mivel h megint csak egyszerre értek ahhoz a fához ami az utolsó terméseket tartotta magán ezért rákényszerültek hogy eldöntsék hogy kié legyenek a gyümölcsök. A verseny lényege ki mekkórát tud dobni egy fa törzzsel a törzset mindig az ellenfél jelölte ki. Először Xinion kezdett és ezzel a dobásával úgy tűnt hogy el is van döntve a verseny ezen része,de Honorát  sem adta fel ilyen egyszerűen.Most ő következik a dobással és eldobja a törzset ,de nem sikerült nagyobbat dobnia Xinionnál hanem pont akkorát dobott.Így abban egyeztek meg hogy együtt leszedik a gyümölcsöket és elfelezik mert így tisztességesés majd a bírónak nevezett valaki eldönti hogy ki is győzött.Egyszer csak megszólal a harang ami jelezte hogy vége a versenynek és mindenki térjen az indulási ponthoz a gyűjteményével. Először Xinion érkezik meg a starthoz és a bíró megszámolja h mégis mennyit szedett össze.Felírták a táblára Xinion 120 gyümölcs  na és amikor kimondták a nevét  akkor jött meg ő Honorátka aki kitikkadt a futásban.Honorát pontyosan 120 édességet halmozott fel a batyujában de amikor éppen lerakta a batyuját akkor megvilágosodott h -hisz van nekem egy fél banánom hát azt is oda vágom és ezzel az állás Xinion-Honorát 0-1 mert félgyümölccsel megnyerte.Eközben a két segéd után már kutattak tovább a versenyzők és a fél város,mert a versenyre kíváncsi volt a fél város apraja nagyja.Ám mielőtt elindultak volna megszólal az egyik lakos hogy figyeljetek mindenki figyeljen!Nem kell őket keresni mert biztosan előkerülnek hiszen mindig ezt csinálják ha erre vállalkoznak.Ebben mindenki egyet értett és mindenki hazament piheni és készültek a másik versenyszámra.
FOLYTATÁSA MAJD -2011-02 hónapban:-: VÁRHATÓ