2011. június 3., péntek




EGY  FURA  TÖRTÉNET AZ EGYMÁSRA TALÁLÁSRÓL
Ez a történet 2 tiniről szól akik sokáig voltak egymaguk és sok mindenkiben csalódtak amíg nem egyszer egymásra találtak. Ennek a történetnek az egyik szereplője Varjas Kitti aki nevében is tűnik hogy szerette a madarakat főleg a varjakat mert a madarak mindig vele voltak és soha sem  utálták vagy űzték el. Ezért a madarak nyelvén is kicsinykét beszélt és jól megértették egymást,ám de történt egyszer hogy a szomszédházban míg eddig csak a madarak laktak ki üldözték őket és másik lakhely után kellett nézniük,Találtak is másik lakhelyet de az túlontúl huzatos télen nagyon hideg  volt de a nyarak viszont nem voltak oly melegek mint az előző házban-mert itt állandó volt a levegő mozgás. Kitti sűrűn s ment meglátogatni a barátait szinte minden nap elment  de volt hogy hétvégenként ott is aludt az udvarban mert a házban olyan iszonyatos levegő volt melyet ember nem viselhet el sokáig .ám mivel hogy a másik házba be költöztek az ujj lakok velük társalognia kellet főleg egy lakossal aki iránt enyhe vonzalmat érzett mivel úgy hallotta a szomszéd kölyök  szüleitől hogy ő is beszél az állatok főleg az őzek és mókusok nyelvén tud nagyon jól. Ezért elhatározta hogy kihasználja a fiút hogy megkérje beszéljen a mókusokkal hadják őt békén de a fiú nehezen állt kötélnek mondta a srác csak akkor segítek ha eljössz velem 1 randira a randi helyszínét miben létét te választod ki. Ez tetszett a lánynak  és belement,elmentek fagyizni és a fiúnál vacsoráztak .Ezt követően a fiú erőt vett magán és megpuszilta a lány pociját-ekkor a lány reflexből arcon akarta csapni a fiút de nem sikerült mert a fiú máris kapcsolt és a kezére is adott egy cuppanosat- és így jöttek össze és segítettek egymáson és mindenkin aki kérte a segítségüket mert ezután mindegyik megjavult és nem rosszra hanem jóra használlták képességeiket.

EGY MÁSIK TÖRÉNET A SZERELEMRŐL
Egyszer volt hol talán nem is  volt egy lányka kinek neve ARANYOSI MÁTKA.
Ez a lányka nagyon magányos volt és,hogy elüsse az időt evett és evett mert tudni illik ő egy kicsi házban élt és a háznak sem volt nagy területe csak annyi hogy valamicske ennivalót terelni tudjon magának.
Ez a nagyapja átka volt mert nem fogadott szót mikor azt mondta hogy,legyen szíves és menjen a mezőre  szedje a a gabonát.De ő egyedül maradt mert nemet mondott. Telt múlt az idő és egyszer csak arra járt egy fiúcska akinek megtetszett ez a lányka MÁTKA.
Törték a fejüket heten havon de nem jöttek rá hogy juthatnának a másikhoz .A fiú egyszer csak megunta a várakozást és mondta a lánynak hogy építsen
1 létrát-mert a tetején átszálltak a madarak és ott a fákra szállnak le és így is tett a lányka 2 napon keresztül a létrát építette.
A fiú pedig csinált a lánynak 1 helyet ahova ugorhat a magasból ezt a helyet levélell és más puha anyaggal bélelteki rakta körbe.és harmad napra a lány elkészűlt a létrával fel mászott és leugrott de sajnos a célt tévesztett mert nagy arra repültek a madarak odébb lökték de a fiúcska elkapta. Kiderült a fiú egy gazdag gróf fia volt és feleséget kersni indult el az apja tudta nélkül. .Szerencséjére találta is magának feleséget .Együtt le élték a maradék életüket boldogságba de hogy gazdagságban szegénységben ezt nem tudni mert ez már másik történés.