2011. február 10., csütörtök

A gonosz csapat és a nehéz döntés

Eközben a két segéd után már kutattak tovább a versenyzők és a fél város,mert a versenyre kíváncsi volt a fél város apraja nagyja.Ám mielőtt elindultak volna megszólal az egyik lakos hogy figyeljetek mindenki figyeljen!Nem kell őket keresni mert biztosan előkerülnek hiszen mindig ezt csinálják ha erre vállalkoznak.Ebben mindenki egyet értett és mindenki hazament piheni és készültek a másik versenyszámra.
MOSTAN FOLYTATVA VAGYON -:D-kecske-lencse-levesbe-eszik-veszik kivisz-iszik mit iszik:D
Miközben mindenki vissza ment a szállására pihenni,vagy feltölteni a tartalékokat,eközben volt egy csapat akik éjjel voltak aktívak.Ők a kitaszítottak voltak,akiket mindegyik városból elküldtek mert nem látták szívesen senki.Az ilyenek a városok között ingáztak és mindig csak éjjel merészkedtek be a városokba,falvakba.
A vitorlásuk egy hírhedt lény akinek a nevét senki sem tudta csak a becenevét ismerték,a társait is beleértve ő volt Tréflyuk. Beértek a városba és egyből neki is álltak rongálni,de nem feltűnően rossz cselekedetük jelenleg annyiban kimerült h hátráltatták a versenyszámot,minden hová kisebb akadályokat helyeztek el amit csak az utolsó pillanatban lehet észrevenni.Dolguk végeztével minden ami mozdítható azt a fő kapuba vittek egymásra tornyozták és elhagyták a várost  visszatértek a búvó helyükre.A versenyzők és a városka lakói is oly mélyen aludtak h az egészet csak reggel vették észre,de nem csináltak belőle nagy problémát amire következett a 2. egyben utolsó versenyszámocska.A segédek ez idő alatt elértek Gallyazó egér lakásához és szerencséjükre pont otthon volt.
-Szervusz fabusz Egérgallyusz.-szolt Vurcfi.
-Ááááá kik vagytok titkos vendégek?
-Te agyilag falapos!Mi vagyunk  azok Vurcfi és Bömbligusz a régi bajtársaid  csak emlékszel ránk de ha nem majd megvilágítjuk a sötét fejedet.
-Ja hogy ti vagytok oké most már oké vagyok csak a agyvilágítást ne tudjátok ,hogy azt nem szeressem.
-Mi tudjuk és azért is mondtuk hogy térj már észre.
-Á na mondjátok mit akartok "segédjeim",mivel ha ide tolyátok a fületeket akkor hull a levél a bokromról.Szóval miben lehetek segítségükre a segédeknek hi-hi?
-Na látom te nem változol egyből a lényegre mi?-Oké legyen 1 kérésünk van de ezt maradék talanúl és tökéletesen kell elvégezned a fizetséget utána kapod ha sikeres a munka.
-Ó akkor kezdjétek az elsővel az jól hangzik hi-hi-hi-hi.
-A feladat minden féle képpen elérni h a mi főnökünk győzzön a versenyen de úgy a bírónak ne tűnjön fel semmi  vagy ki lesz zárva,addig mi követjük a versenyzőket.
-Értem de mi lesz a feladatuk amiben hátráltatni kell az ellenfelet?
-Na ez itt a probléma majd ezt mi valahogyan elintézzük h az erdővel legyen kapcsolatos a versenyszám.Ha elértük majd akkor hallani fogsz egy olyant hogy "vigyázat bokor lakók"megértetted ?
-Persze értem akkor indulás és nyerjük meg a főnöknek a versenyt srácok.
Eközben Ló falván Honorát nagybátyja engedett a döntésből a tömeg nyomása miatt és lecsökkentette a bíróként hozott döntését fejenkénti 4 mogyoróra-4 dióra a amivel jóvá tehetik a bíróság megsértését.A tömeg ezt elfogatta és ez úton döntésre jutottak hogy nem tarthatják itt Honóratót mert a lelki ismeretükkel nem tudnának elszámolni ha miattuk lenne Honorát bokorlakó.A döntés megszületett és szinte egyhangúan szavazták meg az eddig ellenállók is megtörtek amikor maga a nagybátya is amellett rakta le a levelét h Honorátnak élnie kell az életét mert még nagyon fiatal és ezért most ők lesznek azok akik mindenben segítik ,hogy sikerüljön megcsinálnia a szerencséjét.Ezért az öregek neki álltak és együtt írtak egy levelet annak az "úrnak" aki meglátogatta ló falvát immár 2 hete  és annak is már pont 4-ik napja hogy Honika elhagyta a falucskát és elindult bevásárolni Krókuszba.
folytatása következik:D-2 héten belül
köszönöm a látogatásokat :D-jó olvasást és hétvégét mindenkinek:D